TECNOLOGIA TURÍSTICA.  

Posted by Mosqueter

L'Ajuntament de Bocairent ha posat en marxa un servici d'audioguíes turístiques que ja van poder disfrutar les més de mil persones que van visitar la població durant el pont de la Inmaculada.
Es tracta d'un arxiu que qualsevol pot descarregar-se de forma totalment gratuïta en el telèfon mòbil per mitjà de la tecnologia bluetooth des d'un punt pròxim a l'oficina de Turisme. Tot seguit només es necessita instal·lar l'aplicació per a obtindre un pla amb informació visual i sonora sobre deu dels punts més emblemàtics de la localitat.
El servici, encara en proves, s'oferix en valencià, castellà i anglés i pròximament comptarà amb un mapa i un fullet explicatiu per a facilitar el seu ús.
Els àudios fan referència per exemple a la batalla del Pla de Camorra, quan el visitant se situa en el mirador de 'les Covetes', mentres que en la plaça de Sant Vicent es recrea la proclamació de Sant Blai com a patró de Bocairent.
Igualment es pot escoltar la retransmissió de la primera correguda en la plaça de bous, així com poemes de l'àrab Ibn Ruhaim en el barri medieval, així com dades de la indústria tèxtil, la llegenda de la Sierra Mariola, els sons de les festes de Moros i Cristians, la Carta de Poblament o el Segle d'Or.

This entry was posted on 11 dic 2009 at 19:05 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 comentarios

Anónimo  

Enhorabona a l'ajuntament de Bocairent per aquesta iniciativa i donar-li d'aquesta manera un valor afegit al turisme de Bocairent, funciona les 24 hores, pel que estara disponible aquest o no oberta l'oficina de turisme. Tambien molt bé per la innovacion tecnologica, ja que s'adequa als temps que estem, amb el mòbil i tecnologia bluetooth.

14 de diciembre de 2009, 10:22

Publicar un comentario