Presentació de l'Assemblea de la UNDEF 2010 a Bocairent  

Posted by Mosqueter

Bocairent participa a la Fira de 'Expofiesta' del 27 al 29 de novembre, i presenta el Cartell anunciador de l’Assemblea Nacional de la UNDEF als pobles festers, que se celebrarà a Bocairent durant la celebració del 150 aniversari de la Festa
La Unión Nacional de Entidades Festeras (UNDEF) va celebrar diumenge passat, a l'auditori de la Institució Firal Alacantina, la Junta de Govern, en què el President de la Junta de Festes de Bocairent va convidar de forma oficial a totes les poblacions pertanyents a aquesta Federació a participar de l'Assemblea Estatal de la UNDEF, que se celebrarà a Bocairent el 13 i 14 de març de 2010.
Aquest paranimf, el va aprofitar el president per a presentar el cartell anunciador d'aquesta Assemblea, obra del bocairentí, fester (filà de Mosqueters) i assessor artístic de la UNDEF, Vicent Ramón Pascual Giner, qui va fer una breu exposició als presents de la creació d'aquest cartell.

L'obra es presentarà al mon fester a Bocairent el 12 de desembre que ve al maset de la Filà de Granaders i dins dels actes del 150 Aniversari, en el Concurs popular de Pericana, en què hi podran participar els cuiners i juntes directives de les nou filaes bocairentines, que després gaudiran d'un sopar de germanor festera.
A la parada que la UNDEF enia situat a la Fira, es va fer la presentació a la premsa i invitació a l'assemblea per part de l'Alcalde de Bocairent, Josep Vicent Ferre, qui va explicar l'esforç que està fent la Junta de Festes per a organitzar aquest esdeveniment. També va felicitar la UNDEF pel treball desenvolupat durant aquests últims anys per la festa de moros i cristians, i finalment invità per al 13 i 14 de març , en un nou event que acollirà Bocairent i que serà el colofó final a més de mig any de celebracions amb motiu d’aquest 150 aniversari, al que hi ha hagut: enregistraments de CD de música festera, exposicions, xerrades i conferències, concursos gastronòmics, edicions de llibres i llibrets, recuperació d’indumentària antiga de les filaes, etc.

This entry was posted on 1 dic 2009 at 13:52 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 comentarios

sentum  

Xatos, crec que haureu de canviar el post que no el comenta ningú. Vaja per davant que no es crítica al respecte. Soles que ningú ha obert la boca.

Un post sobre lo sorprenentment fluix (de gent, em referisc, perque jo vaig disfrutar) del nostre panellet i alguna foto, revertirien la tendència

11 de diciembre de 2009, 17:25

Publicar un comentario