BONA PRESENTACIÓ!!!  

Posted by Mosqueter

Llegint la Crònica de Bocairent apareix un article sobre el nou President de la Junta de Festes. Crida l'atenció que es plantege llevar l'acte de la retreta; segons paraules d'ell cita: "Valorar la conveniència o no de mantenir-lo".


En compter d'impulsar-lo com a un acte més del programa festiu,que una vegada ací no li s'ha donat mai la consideració que es mereix com a acte de programa ja que mai ha aparegut una fotografia en cap programa, en compter de prendre mesures per a incentivar a la gent a que faça festa "d'altra manera", on es puga criticar o parodiar qualsevol aspecte de la societat.


El que es planteja és llevar-lo, i que posaran??

Una desfilada infantil com es va proposar fa pocs anys?? Que els nostres xiquets ixquen a desfilar a les 23h en ple hivern?? Si en l'acte de l'entrà els xiquets de la nostra Filà ja patixen l'horari i el fred, que han de patir tots els xiquets festers.


Només pel fet que els xiquets puguen disfrutar de la festa com cal, ja s'hauria de plantejar el canviar l'acte de l'entrà i aprofitar les hores de llum en ple hivern.

Però açò en nou president també ho té clar, fins d'ací 4 anys res de res, cm diu a la Crònica de Bocairent: "congelat fins d'ací 4 anys, segons marquen els estatuts, quan tal volta es reprenga l'anàlisi i es puguen corregir els erors passats".

Així no tindrà problemes el President, 4 anys nadant de panxeta.

Pel que pareix 4 anys més del mateix, o no ... qui sap. L'anterior president va tindre la voluntat de saber el que els festers pensavem, encara que com diu el nou president amb errors, però ho va plantejar.

This entry was posted on 28 jul 2011 at 13:54 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 comentarios

josep  

No fotau que ha dit això? Ufff...

29 de julio de 2011, 8:20
Anónimo  

Pense que les opinions realitzades pel nou president de la junta de festes són molt coherents i amb sentit.Les festes a cap de setmana ja s'han votat,per tant hi ha que deixar-ho estar durant uns anys i 4 anys em pareix raonable.Respecte a la retreta,a mí particularment no m'agrada,però reconec que hi ha gent que sí i de fet li agrada participar,per tant respectaré qualsevol decisió.
Acaba de pendre posició del nou càrrec i no crec convenient anar ja creant pol.lèmica.

Blai.

29 de julio de 2011, 11:55

Publicar un comentario