TRES JUEVES HAY EN EL AÑO QUE RELUCEN MÁS QUE EL SOL  

Posted by Mosqueter

Tres DIJOUS hi ha l'any que lluïxen més que el sol: Dijous Sant, Corpus Christi i el dia de l'Ascensió". Estes tres solemnitats se celebraven en dijous.

El Dijous Sant continua sent en Dijous, però la majoria dels anys és laborable, per raons pastorals i litúrgiques el Corpus Christi va passar a celebrar-se en Diumenge i el dia de l'Ascensió, en alguns llocs es continua celebrant en dijous i en altres se celebra el diumenge, ambdós coses són correctes litúrgicament.

Les coses de tota la vida canvien, i no passa res. Les tradicions canivien i s'adapten a la realitat de la vida actual on la gent treballa entre setmana (i que treballe, perquè com estan les coses no és per anar jugant).

S'ha canviat de President de la Junta de Festes, l'Ajuntament s'ha renovat, però del tema del canvi de festes res de res.
Dels molts vots nuls res de res, per a quan una sol·lució al tema???

This entry was posted on 24 jun 2011 at 9:09 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

6 comentarios

sentum  

Supose que s´ha de donar un temps de gràcia a les noves corporacions (Ajuntament i Junta de Festes). Tranquilitat i bons aliments.

Per cert, es comenta que La Moskaterà presenta equip al futbol 7 i que Sentumneymar serà de la partida. Que hi ha al respecte de veritat? A Terrers Road encara es recorden els seus gols (perque en va marcar poquets, supose)

26 de junio de 2011, 16:16
Anónimo  

per cert; fa pocs díes va faltar el nº 1 dels mosqueters i en aquesta ocasió la filá no va enviar cap e-mail, no deuríen de fer-ho en tots o es que hi ha mosqueters de 1ª i de 2on?

28 de junio de 2011, 23:07
Anónimo  

qui eres?

29 de junio de 2011, 7:36
Anónimo  

I tu?

29 de junio de 2011, 11:49
Anónimo  

Com que eres de la Filà, t'invite a que en la pròxima assemblea de la Filà ens ho comuniques directament en persona.
Espere que així ho faces i tindré el gust de contestar-te el perquè.

Blai Molina.
Secretari Filà Mosqueters

29 de junio de 2011, 23:19
Anónimo  

Soy mosquetera y sin ánimo de entrar en ninguna discursión, creo que publicarlo en este blog "privado" es muy loable pero desde el e-mail de la filá.....tampoco pasa nada ja que NO es una mala idea si se sigue haciendo ya que ha sentado precedente, no creo que lleve mucho trabajo y se informa a la filá

2 de julio de 2011, 14:57

Publicar un comentario